tiistai 8. maaliskuuta 2016

L'oréal Professionnel Pro Fiber

Mikä on Pro Fiber?

   Pro Fiber on L'oréalin ensimmäinen pitkäkestoinen hiuksia korjaava hoitosarja, jota ylläpidetään kotihoito tuotteilla. Pro Fiber jälleenrakentaa ja suojaa hiuksia, Sarja koostuu kolmesta tuotteesta riippuen hiuksen vaurioasteesta.

Miten sitä käytetään?

  Ensimmäisenä hiuksten vaurioitumisaste arvioidaan jonka tuloksen perusteella valitaan oikea tuote.


RECTIFY

 
  Rectify on tarkoitettu hieman vaurioituneille hiuksille. Ryhmään kuuluvat shampoo, hoitoaine, naamio sekä jätettävä hoitotuote. Näiden tuotteiden kevyt koostumus suojaa sekä korjaa hieman vaurioituneita hiuksia samalla tuoksuen sitruunan ja hunajan sekoitukselta.

RESTORE

 
   Restore on tarkoitettu vaurioituneille hiuksilleTähän ryhmään kuuluu myös shampoo ja hoitoaine sekä naamio ja jätettävä hoitotuote. Tuotteissa on täyteläinen koostumus joka korjaa sekä hoitaa. Tuoksuna tässä tuotteessa on santelipuu.

RECONSTRUCT 

 
   Reconstruct on tarkoitettu erittäin vaurioituneille hiuksille. Näiden tuotteiden erittäin täyteläinen koostumus jälleenrakentaa sekä ravitsee kuivuneita hiuksia, samalla tuoksuen mustalta vaniljalta.

RE - CHARGE

 

  Tämä tuote on tehohoito, jota kotona käytettäessä uudelleenaktivoi kampaamossa tehdyn käsittelyn.
Joka neljännellä pesukerralla käytetään yksi tuubi Re - Chargea normaalin hoitotuotteen sijasta.



  Sen jälkeen pestään hiukset tuloksen saadulla shampoolla kaksi kertaa. Muista hyvä pyyhekuivaus! Sitten levitetään tehohoitoaine hiusten pituuksiin. Tämän jälkeen päälle levitetään hoitonaamio ja vaikutusaika levityksen jälkeen on 5 minuuttia. Vaikutusajan jälkeen huuhtele normaalisti pois, kuivaa ja viimmeistele!

Lähde: Profiberhair.com

- Silja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti